flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Адміністративна позовна заява про включення до списку виборців

20 квітня 2018, 11:58

До Полтавського районного суду Полтавської області

                                                                м. Полтава, вул..Європейська, 154-а 

 

ПОЗИВАЧ:____________________

 _____________________________

 (прізвище, ім’я та по батькові),

який мешкає за адресою:

вул. _________________________

місто ________________________

область ______________________

поштовий індекс ______________

                                                                  ВІДПОВІДАЧІ:

    Дільнична виборча комісія № _________

                                                                                      Територ. виборчого округу № ______

Адреса:_______________________

_____________________________

Адміністративна позовна заява

про включення до списку виборців

 З «____» ___________ року я постійно проживаю за адресою: __________________ ____________________________________________, є громадянином України та на день голосування на виборах, мені виповнилось вісімнадцять років. Отже, я маю бути включений(а) до списку виборців для голосування на виборах ________________на дільничній виборчій комісії №____ територіального виборчого округу № _____ .

Проте, коли я звернувся(лась) до дільничної виборчої комісії №___, з’ясувалося, що у списках виборців, відомості про мене відсутні, що стало причиною звернення до суду з позовом про вирішення зазначеного питання.

Згідно із записами у моєму паспорті серії____ №__________, виданого _______року ________ РВ Г УМВС України в _______________ області, я зареєстрований(-а) за адресою: кв.____ у будинку №__ по вул.__________ у (с.,м.)_________.

Згідно із частиною 1 статті 42 Закону зміни до уточненого списку виборців вносить голова або заступник голови та секретар дільничної виборчої комісії на підставі рішення суду та повідомлення органу ведення Державного реєстру виборців.

Вважаю, що у цьому випадку є усі підстави для внесення мене у списки виборців, так як,  я є громадянином України, за віком маю право голосу та місце реєстрації.

На підставі викладеного, керуючись ст. 70 Конституції України, ст. ст. 2, ч.1 ст.5, 104-107, 274 Кодексу адміністративного судочинства України,

ПРОШУ:

Включити мене до списку виборців дільничної виборчої комісії № ___ територіального виборчого округу № ____ для голосування на виборах _____________  2017 року.

Додаток:

  1. Копія паспорта громадянина України на _______ аркушах (або інший документ що підтверджує особу , визначений ЗУ Про вибори народних депутатів України»).
  2. Направити ухвалене за результатами розгляду цієї адміністративної справи рішення суду про внесення змін до попереднього списку виборців до відповідного органу ведення Державного реєстру виборців або до відповідної дільничної виборчої комісії для негайного направлення до такого органу.
  3. Допустити негайне виконання судового рішення.

“____”   __________________     2017 року                  Підпис                   Прізвище, ініціали