flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик у судове засідання особу, яка притягується до адміністративної відповідальності Миронець Віктор Павлович

10 лютого 2022, 16:19

До уваги особи, яка приймає участь в розгляді справи –  Миронець Віктор Павлович, останнє відоме місце проживання: вул. Дружби, 7, с. Божківське Полтавський район Полтавська область.

Полтавський районний суд Полтавської області викликає в якості особи, що притягується до адміністративної відповідальності Миронець Віктора Павловича в судове засідання  по справі про адміністративне правопорушення № 545/4025/21 відносно Миронець Віктора Павловича  за ст. 124 КУпАП.

Судове засідання з  розгляду справи  відбудеться  о  09-00 год. 01 березня  2022 року в приміщенні  Полтавського районного суду Полтавської області  за адресою: 36008,  м. Полтава, вул. Європейська, 154-а.

Особа, що притягується до адміністративної відповідальності  зобов’язана  повідомити суд про причини неявки в судове засідання.

Наслідком неявки в судове засідання є розгляд справи без його участі на підставі наявних в справі доказів та матеріалів.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: http://pl.pl.court.gov.ua/sud1625/gromadyanam/csz/.